Fejléc

Felületkezelés

Cégünk bérmunkában vállalja telephelyén és kiszállással mobil rendszerben a következő eljárások kivitelezését.

1. Nemesacél pácolás - passziválás:

Olyan felületkezelés vagy felújító felületkezelés, amely során a kész munkadarabokon megmunkálás (hegesztés, hajlítás, stancolás, forgácsolás, stb.) során vagy régebbi felületeken a használat során megsérült és szennyeződött oxidréteget kémiai úton eltávolítjuk és helyébe a felületen szennyeződésmentes, tiszta korrózióálló passzív réteget hozunk létre.
A felületkezelés másodlagos célja, hogy a nemesacél gyártmány teljes felületének pácolás-passziválásával tiszta, homogén felületet nyerünk, amely esztétikailag kiemeli a munkadarabot.
A nemesacél pácolás-passziválást lehet merítőrendszerben és szórórendszerben is végezni. A mártásnak lehetnek méret, súly és egyéb korlátai, míg a szórópácolás szinte minden munkadarabon végrehajtható. Beépített csőrendszerek belső felületének kezelése feltöltéssel oldható meg.


2. Nemesacél felülettisztítás I.

Helytelenül tárolt új nemesacél alapanyagok esetén illetve régebbi gyártmányokon, amelyeken agresszív körülmények hatására repülő rozsdatelepek alakultak ki, ezek eltüntetésére és a felület felújítására, hogy ismét csillogó fényű legyen, alkalmazható.

3. Nemesacél felülettisztítás II.

Már beépített munkadarabok (nagykonyhai polcok-eszközök, csővezeték rendszerek, stb. kezelésére illetve időszakos tisztítására, felújítására is alkalmazható, zsírok, vízkő vagy más használt anyagok nyomainak eltávolítására.


4. Miért előnyös az általunk kínált nemesacél felületkezelés?

Mert mi minőséget és profi munkavégzést nyújtunk a lehető legrövidebb idő alatt.

Amennyiben szeretné, hogy az elkészített nemesacél berendezései a megmunkálást követően is tiszták és korrózióállóak legyenek, válasszon minket. Abban is segítséget nyújtunk, ha használt nemesacél berendezéseit szeretné felújítani, hogy újra dekoratívak, korróziómentesek, könnyen tisztíthatók és tartósak legyenek.
A nemesacélnak van egy passzív védőrétege, amit önmagának alakít ki, de ha ez külső hatások miatt megsérül, annak komoly káros hatásai lehetnek a fémre. A felületkezelés meghosszabbítja a nemesacél élettartamát.

Ellenállóságukat több tényező is negatívan befolyásolja:
  • szakszerűtlen csiszolás,
  • vegyi anyagokkal való érintkezés,
  • kézi- és gépi megmunkálás,
  • más acélfajtákkal való érintkezés (pl: szénacél), stb.
Korszerű felületkezelési technológiánk keretén belül zsírtalanítjuk a felületet és eltávolítjuk róla a szennyeződéseket. Az új passzív védőrétegnek köszönhetően a rozsdamentes és saválló munkadarabok illetve berendezések visszanyerik korrózióálló tulajdonságukat.
A régebbi berendezések, a viseltes nemesacél felületek is régi pompájukban fognak ragyogni.
Cégünk időtálló és hatékony megoldása kiválóan alkalmas a különféle foltok eltávolítására, a felületek karbantartására.

Ha szeretne ismét egy ellenálló felületet, keressen minket!

Általunk lesz a nemesacél igazán rozsdamentes!


 
© 2004 - 2020 kor-fel.hu Minden jog fenntartva.
  Karbantartja: Karbantartja: https://naon.hu https://naon.hu
admin