Fejléc

Vállalati politikaNapjainkban a minőség a piaci siker jelentős tényezőjévé vált. A folyamatosan változó gazdasági környezet napról - napra új kihívásokat állít a KOR-FEL Kft. elé.

Ennek megfelelően a KOR-FEL Kft. teljes mértékben elkötelezett annak érdekében, hogy a mindenkori megrendelői igényeket kielégítve a piaci pozícióját megtartsa, illetve erősítse, vagy újakat nyerjen.

A KOR-FEL Kft. tevékenységei és szolgáltatásai esetében az EU színvonal elérése és biztosítása folyamatos cél.

Elköteleztük magunkat a minőségi és környezetet védő munkavégzésre, a munkabalesetek és az egészségkárosodás megelőzésére. A folyamatos fejlesztés mellett törekszünk vevőink igényeinek megismerésére és kielégítésére, partnereink bizalmának erősítésére.

Ennek érdekében:

A KOR-FEL Kft. a mindenkori érvényes környezetvédelmi, munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági jogszabályok, valamint egyéb jogszabályok, határozatok figyelemmel kísérésével a vállalt követelménynek való megfelelést az erőforrásokkal való takarékoskodás jegyében biztosítja, melyet évente kiértékel.

A KOR-FEL Kft. mindenkor a legmagasabb színvonalú eszközökkel és anyagokkal dolgozik.

A KOR-FEL Kft. a gépparkot és a technológiát folyamatosan fejleszti, figyelembe véve a környezetre és az egészségre káros hatásokat és ezek kockázatát és megfelelő megelőző intézkedések bevezetésével törekszik ezek minimális szinten tartására.

A KOR-FEL Kft. nagy hangsúlyt fektet a szakmai képzettségre, dolgozók hozzáértésére és továbbképzésére.

A KOR-FEL Kft. tevékenysége közben hangsúlyt fektetünk a beszállítók - alvállalkozók megbízhatóságára, az általuk nyújtott szolgáltatások kiegyensúlyozott minőségére.

A KOR-FEL Kft. minél pontosabban kívánja meghatározni egyes vevői, potenciális megrendelői minőséggel kapcsolatos igényeit.

A KOR-FEL Kft. szakmai tapasztalatainak megosztásával, tanácsaival segíti a vevőit a felülettechnológiai problémák megoldásában.

A KOR-FEL Kft. folyamatosan kontrolálja vevőinek elégedettségi szintjét.

A KOR-FEL Kft. céljának elérése érdekében tevékenykedő alkalmazottai részére hosszútávra megalapozott egzisztenciális hátteret biztosít.

A megszerzett ismeretek birtokában a KOR-FEL Kft. folyamatosan törekszik az integrált irányítási rendszerének fejlesztésére, valamint a tevékenységével járó környezeti hatások csökkentésére és a lehetséges szennyezések megelőzésére, valamint az emberi egészség védelmére.Általunk lesz a nemesacél igazán rozsdamentes!


 
© 2004 - 2020 kor-fel.hu Minden jog fenntartva.
  Karbantartja: Karbantartja: https://naon.hu https://naon.hu
admin